गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे भजन लिरिक्स
गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे भजन लिरिक्स |
Gajyo Gajyo Jeth Asad Kawar Teja Bhajan Lyrics
गाज्यो गाज्यो जेठ ,
आषाढ़ कंवर तेजा रे।
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा।
सूते कई सुतो भेरे ,
नींद कंवर तेजा रे।
थारे तो साथीडा तो ,
बीने बाजरो।
इतरो तो झूठ मत बोलो ,
माता जरणी वो।
मारा साथीड़ा खेले ,
गोर मे।
कठे पड़ी रास पेराणी,
भावज म्हारी रे।
कठे तो पड्या है,
हली हालिया।
खुट्या पड़ी रास पेराणी,
कंवर तेजा रे।
बाड़ा में बंदया रे ,
बैल्या जोड़ी का।
गावे गावे थने हरी,
बूढ़क कवर तेजा रे।
कलयुग रे माया ने,
साचा देवता।
गाज्यो गाज्यो जेठ ,
आषाढ़ कंवर तेजा रे।
लगतोड़ा लाग्या रे,
सावण भादवा।
~ gajyo gajyo jeth asad kawar teja ~
Gajyo gajyo jeth,
Aashadh kanvar teja re.
Lagtoda lagya re,
Savan bhadva.
Sute kai suto bhere,
Nind kanvar teja re.
Thare to sathida to,
Bine bajro.
Etro to jhuth mat bolo,
Mata jarni wo.
Mara sathida khele,
Gor me.
Kathe padi ras perani,
Bhavaj mhari re.
Kathe to padya hai,
Hali haliya.
Khutya padi ras perani,
Kanvar teja re.
Bada me bandya re,
Belya jodi ka.
Gave gave thane hari,
Budhak kanvar teja re.
Kalyug re maya ne,
SAacha devta.
Gajyo gajyo jeth,
Aashadh kanvar teja re.
Lagtoda lagya re,
Savan bhadva.
Bhakti Bhajan Dairy वेबसाइट पर
हम सभी देवी-देवताओं के आरती,
चालीसा, मंत्र तथा भजन लिखते हैं ।
यदि आपको किसी भजन की लिरिक्स चाहिए
या हमारे द्वारा लिखे हुए भजन लिरिक्स में कोई
त्रुटी हो तो सभी भक्तगणों विनती है की आप
हमें कमेंट / मेल (bhaktibhajandairy@gmail.com)
करके बताए ताकि
हम त्रुटी सुधार सके, हम आपको नए
भजन उपलब्ध करवायेगें ।
हमारे Whatsapp ग्रुप में अपना सुझाव देने के
लिए https://chat.whatsapp.com/LjugFlREEHE6O3gTnitubI
ग्रुप को जॉइन करे
Leave Message